Nu te zien / Actuele wisselexpositie

MIJN OOG

SCHILDERIJEN VAN

VAN DE VEN - PHAM

10 FEBRUARI T/M 17 MAART 2019www.vandevenpham.nl

“Mijn oog”is de titel die is gekozen voor de exposities van kunstenares Van de Ven - Pham.                    

Zelf zegt zij over haar werk: "Ik schilder vanuit de ziel en voor mij is kunst een dwingende behoefte, een stuwende kracht." Haar passie is onder andere het weergeven van het karakter van het beeld. Sfeer en emotie zijn voor haar bepalende factoren. Haar werk is veelzijdig en wordt gekenmerkt door non-conformisme, de vrijheid en het genoegen van scheppen is haar leidraad.

Van de Ven - Pham laat zich niet beperken door een bepaalde stijl of richting, het plezier in de kunst voert voor haar de boventoon en het eindresultaat is hiervan een gevolg. Zij voelt zich vereerd om dit te mogen delen met haar medemens.

Van de Ven - Pham volgde haar kunstopleiding aan de Creatieve Educatieve Academie. De verschillende emoties en de vele gezichten van mensen evenals de schoonheid hiervan hebben altijd haar interesse gehad. Al sinds haar jeugd heeft zij een bijzondere belangstelling voor mode.

In vele opzichten beschouwt zij zichzelf als een autodidact. Al jarenlang volgt ze privé- opleidingen bij verschillende leraren van de kunstacademie. Ook haar vrije uren en vrije dagen zijn met studie gevuld. Op vakantie gaat zij uitsluitend als ze jhaar schilder- en tekenmaterialen mee kan nemen.

Op dit moment woont zij aan de bosrand in het grensgebied van Noord Limburg, Gelderland en Duitsland wat haar veel inspiratie geeft.

De kunstenaar maakt gebruik van diverse materialen zoals: Acrylverf op Canvas, Olieverf op Canvas , Aquarel op papier,  potlood op papier etc.  Haar werk bestaat vooral uit portretten, maar ook uit abstract werk en landschappen. Verder maakt zij werk in opdracht.                                  

 

www.vandevenpham.nl